“MET BMI 27+® VAL JE EENVOUDIG AF EN KEER JE TERUG
NAAR EEN GEZONDE LIFESTYLE”

WAT

Je ProWell Food Coach, in samenspraak met je arts, helpt je met voedings- en lifestylebegeleiding op weg naar het verbeteren van je gezondheid, het optimaliseren van je gewicht en het verhogen van je levenskwaliteit. Je BMI (Body Mass Index) is een bekende indicator voor overgewicht.

Met deze totaalaanpak:

  • bouw je geleidelijk een gezonde levensstijl op, met gezonde voeding en meer beweging;

  • start je met een caloriearm, eiwitrijk, ketogeen dieet (zonder hongergevoel);

  • krijg je individueel voedings- en bewegingsadvies aan de hand van onze ProWell Lifestyle applicatie.

WAAROM

  • Je weet dat overgewicht meer risico betekent voor je gezondheid. Je hebt meer kans op een te hoge bloeddruk, verhoogde cholesterol, diabetes type 2, het vervetten van je lever, slaapapneu, stofwisselingsproblemen... Je gewicht op peil houden, is een belangrijke factor in het voorkomen van deze aandoeningen.

  • Als je al worstelt met gezondheidsproblemen door overgewicht dan zal je arts je voorschrijven dat je je lifestyle moet aanpassen. Gezonde voeding en meer beweging zijn dan cruciaal. Investeer je in een actieve lifestyle, dan merk je al snel het effect van 10% blijvend gewichtsverlies. Je conditie, je energiepeil, je bloeddruk, je cholesterol en je stofwisseling verbeteren. Kortom: je gezondheid gaat erop vooruit.

  • Ons BMI 27+® programma volg je onder medische begeleiding. We geven je kwaliteitsvolle, eiwitrijke producten, die nog goed smaken ook. We ondersteunen je bovendien met een app die bijdraagt tot je motivatie en je aanzet tot zelfcoaching.

  • Met BMI 27+® verlies je al vanaf de eerste dagen overtollige kilo’s. Het geheim? De vorming van ketonlichaampjes, een alternatieve en lichaamseigen energiebron die ervoor zorgt dat je geen honger hebt.

HOE

Een dieet waarmee je overtollige kilo’s wil verliezen, vertrekt altijd van het verminderen van calorieën. Je lichaam compenseert deze verminderde calorieopname door uit eigen vet- en proteïnenreserves te putten. Proteïnen zijn de bouwstoffen van je spieren. Klassieke diëten leiden daarom vaak tot het verlies van spiermassa. Met een eiwitrijk, ketogeen dieet vermager je echter zonder veel spiermassa te verliezen.

Door de verminderde koolhydraatinname zal je lichaam eerst de eigen suikervoorraad opgebruiken. Binnen enkele dagen is die voorraad op en begin je vetten te verbranden. Hierbij worden ketonlichaampjes aangemaakt die dienen als brandstof voor je lichaam (én voor je hersenen zodat het hongergevoel niet opkomt).

DOELTREFFEND en VEILIG

ProWell neemt obesitas en overgewicht serieus.

Onze aanpak is dan ook met de nodige zorg samengesteld, maar we raden je aan om eerst je behandelende arts te raadplegen voor je begint aan ons BMI 27+® programma.

Hij of zij zal namelijk op een objectieve manier vaststellen of je overgewicht hebt. Nog belangrijker is dat je arts eerst onderzoekt of die extra kilo’s geen pathologische oorzaak hebben. Bovendien is het altijd fijn om terug te kunnen vallen op deskundige begeleiding van je arts en/of onze ProWell Food Coaches wanneer je ons BMI 27+® programma volgt.

Is je BMI hoger dan 27? Dan is ons BMI 27+® programma een aanrader:  

FASE 1: Strikte fase

Je neemt gedurende 4 weken 6 eiwitrijke maaltijdzakjes ProWell per dag, aangevuld met een selectie van groenten met lage glycemische load (voor een betere verzadiging). Na 24 tot 48 uur zijn de suikervoorraden van je lichaam uitgeput en zal je lichaam in ketose gaan (vetten verbranden).


FASE 2: Gecontroleerde gezonde voeding en beweging

Je bouwt in 6 weken langzaam op naar een mediterraans dieet (hoog eiwitgehalte en een lage glycemische load) én naar een actievere lifestyle met meer beweging. Je wordt hierin ondersteund door onze voedings- en bewegingsapp. Je registreert online wat je eet en hoeveel je beweegt en onze app zorgt voor de optimale integratie van voeding en beweging. Je voedingsplan wordt ingepland en gevolgd via de ProWell Lifestyle app, door één van onze ProWell Food Coaches. Aan de hand van deze app word je eveneens op weg gezet naar een actievere lifestyle door een beweegcoach. De combinatie van de ProWell Lifestyle applicatie en het persoonlijk contact met jouw ProWell Coaches en jouw arts zorgen er samen voor dat je gemotiveerd blijft om je nieuwe, actieve lifestyle niet alleen te starten, maar ook vol te houden!

Neem contact op met je gezondheidsprofessional of onze ProWell Food Coaches ([email protected]) als je aan de hand van BMI 27+® terug wilt naar een gezonde lifestyle.

 

Begint u met het BMI 27+® programma en bestelt u voor het eerst? Bestel dan eerst de Startbox+, met 42 verschillende producten goed voor 7 dagen, én toegang tot de ProWell Lifestyle app, en bestel na 3 à 4 dagen bij voor de daaropvolgende dagen.

Begint u met het BMI 27+® programma en wenst u geen Startbox+ te bestellen omdat u onze producten reeds kent? Neem dan telefonisch contact op (02 581 09 54) of mail naar [email protected] voor de opstart van het programma met 1 jaar toegang op de ProWell Lifestyle applicatie.