Beweging: e-XL Fit

e-XL Fit in samenwerking met Fitness Als Medicijn®


Regelmatige lichaamsbeweging is van cruciaal belang in de behandeling van obesitas; zowel tijdens de fase van gewichtsverlies als tijdens de fase van gewichtsbehoud.

We raden je daarom aan om:

  • Het beweegprogramma e-XL Fit te volgen onder begeleiding van een Fitness Als Medicijn®-beweegcoach.

  • Meer te bewegen in het dagelijkse leven. Hoe je dit doet, zal je Fitness Als Medicijn®-beweegcoach je leren.

e-XL Fit – 6 maanden virtuele trainingsbegeleiding

Gedurende 6 maanden stelt je Fitness Als Medicijn®-beweegcoach je aangepast persoonlijk beweegprogramma op, te volgen via de ProWell Lifestyle app.

Alle begeleiding gebeurt volledig virtueel!

Dit beweegprogramma doe je zelfstandig thuis of in een fitnesscentrum bij jou in de buurt.

  • Je start met een virtueel intake gesprek (30min) met je Fitness Als Medicijn®-beweegcoach waar je gezondheid, fysieke activiteit, conditie en motivatie in kaart gebracht worden.

  • Gedurende 6 maanden krijg je persoonlijke beweegprogramma's die rekening houden met jouw wensen, noden en beschikbaarheden. Je wordt gecoacht via de ProWell Lifestyle app.

  • Op regelmatige tijdstippen volgen virtuele opvolgsessies met je coach (3 x 15 min).

  • Na 6 maanden gebeurt een laatste (virtuele) opvolgsessie (15 min) en worden je gezondheid, fysieke activiteit, conditie en motivatie opnieuw gemeten.

  • Indien je nood hebt aan bijkomende (virtuele) sessies met je coach, kan dat via de aankoop van extra "coach-minuten".


KLIK HIER OM TE STARTEN MET HET E-XL FIT PROGRAMMA

De prijs van het e-XL Fit programma bedraagt 145 € voor 6 maanden trainingsbegeleiding inclusief 5 virtuele contactmomenten (totaal 90 minuten) met je Fitness Als Medicijn®-beweegcoach.

Met regelmatige beweging zal je bovendien ook je spiermassa behouden, je vetverbranding stimuleren, je stofwisseling verhogen, je humeur verbeteren, de fitheid van je cardiovasculair en ademhalingssysteem verbeteren en zo het risico op heel wat chronische aandoeningen verlagen.
Het is van belang om rustig op te bouwen onder begeleiding van een beweegcoach/kinesitherapeut met kennis en expertise in de aanpak van obesitas. De beweegcoach zal erop toezien dat je gaat bewegen binnen jouw grenzen van belastbaarheid, de oefeningen correct zal uitvoeren, kwetsuren zal vermijden en gemotiveerd blijft.

Producten in de kijker

Uw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat u niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.